Perkins motoren

Naast de Lombardini en Steyr motoren levert Smid Jachtservice uit Friesland ook Perkins motoren. De Perkins motoren zijn een uniek begrip op de markt van dieselmotoren voor de beroeps- en pleziervaart.

Erkend Perkins Sabre motoren dealer
De voordelen van de keuze voor een Perkins Sabre beginnen al lang voordat de motor wordt geleverd. Smid Jachtservice geeft u een goed advies over de keuze en de installatie van de motor(-en), keerkoppelingen en de mogelijkheden voor bijvoorbeeld stroomvoorziening, accessoires en vele andere extra’s. Als erkend Perkins Sabre dealer neemt Smid Jachtservice u alle zorgen uit handen. Wij verzorgen de gehele inbouw van uw motor en alle optionele apparatuur. En als de inbouw voltooid is, dan is het prettig om te weten dat er ruim 4000 distributeurs in meer dan 160 landen zijn met service ondersteuning.

Marktleider in dieselmotoren
Het merk is ontstaan uit een nauwe samenwerking tussen Perkins en Sabre: de twee marktleiders op het gebied van dieselmotoren. Het ontwerp, de ontwikkeling en de technische kennis van deze twee topmerken zijn samengevoegd. Het resultaat is de introductie van een voortdurend uitbreidend programma aan motoren. De Perkins motoren zijn geschikt voor zowel commerciële als pleziervaart toepassingen. Het Perkins programma kent een verscheidenheid aan varianten op het gebied van prestaties, duurzaamheid, verbruik en emissies.

Meer dan 100 jaar ervaring in Perkins motoren
Als motorenbouwer is Perkins al jarenlang wereldwijd bekend. Het bedrijf is al meer dan 75 jaar actief in de top als het gaat om dieselmotorentechniek. Sabre voegt hier nog eens 30 jaar ervaring aan toe op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en toepassingen.

Wereldwijd de 1ste keus
De ontwerpteams van beide bedrijven werken nauw samen met één enkel doel: zich ervan verzekeren dat Perkins Sabre motoren alles overtreffen dat de concurrentie te bieden heeft. Het doel is dat Perkins Sabre wereldwijd de eerste keuze is van alle powerboat eigenaren, jacht eigenaren, loods- en reddingsboot bemanningen, bemanningen van werkschepen en vissers.

Duurzame scheepsmotor
Ieder jaar worden de vloten van “Round-the-World” racejachten, zoals bij de Volvo Ocean Race, uitgerust met motoren van Perkins Sabre. Ook vooraanstaande milieuorganisaties kiezen voor Perkins motoren, maar uiteindelijk vooral de schippers van zeegaande schepen. Zij begrijpen het belang van een betrouwbare en duurzame motor.

Scheepsmotor laten inbouwen
Laat uw Perkins scheepsmotor inbouwen door Smid Jachtservice. Kom langs op onze werf in Jirnsum (Friesland) en wij adviseren u graag over de Perkins scheepsmotor en mogelijkheden die passen bij uw schip.