Heeft u vragen?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden*

Hellingwerk & winterstalling

Op het gebied van winterstalling voor uw boot en hellingwerk biedt Smid Jachtservice uit Friesland u vele mogelijkheden. Ook voor het winterklaar maken van uw boot bent u bij ons aan het juiste adres.

Winterberging boten
Bij Smid Jachtservice kunt u uw jacht of sloep zowel binnen als buiten stallen. Ons winterbergingsmogelijkheid biedt plaats aan ruim 80 boten. In onze binnen winterstalling wordt uw boot goed beschermt tegen alle weersomstandigheden.

Winterklaar maken boot
Met Smid Jachtservice bent u klaar voor de winter. Voor de winter zorgen wij voor het winterklaar maken van uw boot. We spuiten uw schip schoon, inspecteren het onderschip, tanken brandstof af en dekken uw schip af zodat uw schip schoon en netjes blijft. U kunt zelf aangeven welke werkzaamheden wij voor u moeten uitvoeren voor het winterklaar maken van uw boot.

Startklaar voor de zomer
Wanneer het vaarseizoen weer aanbreekt, zorgen wij ervoor dat uw boot startklaar is. We starten de motoren op, sluiten het drinkwatersysteem weer aan en desgewenst poetsen wij uw schip. Alle denkbare opstart- en onderhoudswerkzaamheden kunnen wij voor u uitvoeren. Het enige wat u nog hoeft te doen? De sleutel omdraaien en genieten!

Hellingwerk voor zowel kleine als grote schepen
Om uw schip op de kant te krijgen voor winterstalling, reparatie of onderhoud beschikken wij over diverse faciliteiten om uw boot uit en in het water te hijsen. Eigen hellingwerk is mogelijk tot 40 ton. Hellingwerk zwaarder dan 40 ton kunnen we in overleg uitvoeren. Voor de kleinere boten tot 7 ton gebruiken wij onze eigen heftruck.

Winterstalling boot Friesland
Zoekt u een winterstalling voor uw boot in Friesland? Of wilt u meer weten over het winterklaar maken van uw boot of ons hellingwerk? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom langs. Wij informeren u graag.