Onderhoud & reparatie

Heeft u vragen?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden*

Scheepsreparatie

Voor het behoud van uw schip is het belangrijk dat iedere scheepsreparatie vakkundig wordt uitgevoerd. Wij voeren kleine, grote en spoedreparaties uit voor particulieren en bedrijven.

Totaalpakket voor scheepsreparatie
Smid Jachtservice in Friesland heeft alles in huis voor vakkundige boot reparaties:

  • Eigen werkplaats
  • Professioneel gereedschap
  • Meeste onderdelen en materialen op voorraad
  • Ervaren team dat zijn vak verstaat
  • Oog voor kwaliteit

Ook voor spoedreparaties
Met pech op het water schakelt u Smid Jachtservice in. Ook als u in het buitenland bent. Want scheepsreparaties op het water voeren wij niet alleen in Nederland uit, maar ook ver daarbuiten. Afhankelijk van uw situatie kunnen wij de scheepsreparatie direct uitvoeren zodat u snel weer kunt genieten van uw vaarplezier. U kunt ons bereiken op 06-15 43 47 17.

Vakkundige reparaties op onze jachtwerf
Bij ernstige schade halen wij uw schip op met onze sleepboot. Op onze jachtwerf kunnen wij uw schip vakkundig repareren.

Schade taxatie
In opdracht van uw verzekeringsmaatschappij kunnen wij uw schade eventueel ook taxeren. Vervolgens kunnen wij uw scheepsreparatie direct uitvoeren. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij regelen alles.

Voor al uw scheepsreparaties

Of het nu gaat om veelvoorkomende reparaties of om compleet schadeherstel van uw schip: Smid Jachtservice herstelt alles tegen een aantrekkelijk tarief. Voor meer informatie, het maken van een afspraak of scheepsreparaties kunt u contact met ons opnemen.