Onderhoud & reparatie

Heeft u vragen?

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden*

Scheepsonderhoud

Ieder schip heeft regelmatig onderhoud nodig. Hiermee houdt u uw schip in topconditie. Dat is belangrijk voor uw vaarplezier en de veiligheid en waarde van uw schip. Laat scheepsonderhoud daarom uitvoeren door de specialisten van Smid Jachtservice.

Allround onderhoudswerkzaamheden
Smid Jachtservice in Friesland voert alle denkbare scheepsonderhoud werkzaamheden uit aan uw schip. Het scheepsonderhoud van Smid Jachtservice bestaat onder andere uit:

Uw schip in topconditie
Bootonderhoud voeren wij uit in onze eigen werkplaats. De ervaren medewerkers van Smid Jachtservice werken met de beste materialen en professioneel gereedschap. Zo houden wij uw schip in topconditie.

Doe het zelf bootonderhoud

Wilt u uw schip zelf onderhouden? Dat kan natuurlijk ook. Bij Smid Jachtservice in Friesland kunt u een loods huren om zelf uw boot te onderhouden. Ook kunt u gebruik maken van ons hellingwerk. Heeft u tijdens uw onderhoudswerkzaamheden vragen? Wij staan altijd voor u klaar om u van advies op maat te voorzien.

Kies voor scheepsonderhoud van Smid Jachtservice
Informeer vrijblijvend naar de scheepsonderhoud werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Zelf uw boot onderhouden? Huur onze doe het zelf loods.